لایحه متناسب‌سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان چه می‌گوید؟-راهبرد معاصر

لایحه متناسب‌سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان چه می‌گوید؟

در صورت تصویب لایحه متناسب‌سازی حقوق، افزایش حقوق‌ها به صورت پلکانی انجام می‌شود به نحوی که حقوق کسانی که پایین‌تر است افزایش بیشتری پیدا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 09
کد خبر: ۱۵۳۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دو فوریت « لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشکری» صبح امروز در صحن علنی مجلس بررسی و در نهایت تصویب شد.

 

براساس آنچه اعلام شده در صورت تصویب این لایحه، افزایش حقوق‌ها به صورت پلکانی انجام می‌شود به نحوی که حقوق کسانی که پایین‌تر است افزایش بیشتری پیدا می‌کند. این روند با هدف اجرای عدالت بیشتر در پرداخت حقوق کارکنان در نظر گرفته شده است.

 

در بندی از لایحه « لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشکری» آمده است: دستگاه هایی که فوق العاده ویژه کارکنان‌شان زیر ۳۵ درصد است می توانند در صورت وجود منابع درآمدی تا سقف ۳۵ درصد افزایش داشته باشند.

 

متناسب سازی حقوق شامل مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی می شود.

 

در اجرای قانون جمعیت و حمایت از خانواده نیز مبلغی به ازای هر یک از فرزندان کارکنان و بازنشستگان پیش بینی شده است.

 

براساس آنچه اعلام شده، برای نخستین بار است که در نظام اداری برای افزایش حقوق و در راستای کاهش فاصله طبقاتی بین درآمد کارکنان دولت از روش پلکانی و ضریب استفاده می‌‌شود.

 

به گفته رئیس امور جبران خدمات سازمان اداری و استخدامی اگر قرار بود افزایش حقوق طبق روال گذشته باشد، افراد دارای حقوق بالا مشمول افزایش حقوق بیشتری می‌شدند، اما در این لایحه بحث افزایش حقوق بر اساس امتیاز مطرح است.

 

بر اساس لایحه دولت افرادی که حقوق پایین‌تری دارند، از میزان درصد افزایش حقوق بیشتری برخوردار خواهند شد.

 

بر اساس جزء یک لایحه، افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان افرادی که پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومان حقوق دریافت می‌کنند، ۱۸ درصد و افراد با حقوق ۳۰ میلیون تومان تنها سه درصد افزایش خواهد یافت.

 

همچنین اعلام شده اگر قرار بود طبق روال گذشته افزایش حقوق ۱۰ درصدی داشته باشیم، حقوق‌بگیران ۳۰ میلیون تومان سه میلیون تومان و حقوق بگیران پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، ۵۶۰ هزار تومان افزایش حقوق شامل‌شان می‌شد.

 

حق عائله‌مندی و حق اولاد نیز تکلیف قانونی بوده و در قانون جوانی جمعیت مطرح شده است و رقم آن به ترتیب برابر ۵۰ درصد و ۱۰۰ درصد برای کلیه مشمولان ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه اضافه شد.

 

گفتنی است «لایحـه متناسـب سـازی حقـوق کارکنـان دولـت و بازنشستگان کشوری و لشگری» ۱۲ مهر ماه از سوی دولت به مجلس ارسال شد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده